Webperfekt KFt
 

2014. augusztus 11.

Cégünk csatlakozott az OMIR (Országos Minősített Informatikusok és Rendszergazdák) hálózatához.
<img style=

2014. január 6.

Ingyenes rendszer felmérés és dokumentálás
Kérje számítástechnikai rendszerének ingyenes átnézését és dokumentálását. Önnek nem kerül semmibe és nincs semmilyen kötelezettség vállalás az Ön részéről. Ne késlekedjen, hívjon minket még ma!
Akciónk a visszavonásig érvényes.

2011. február 26.

E-mail kampányba kezdtünk
Cégünk új marketing technika alkalmazásával kívánja szélesíteni ügyfélkörét. Ez a technika a gyors és költségkímélő “e-mail kampány”.
A kampány ideje alatt különféle kedvezményeket biztosítunk leendő ügyfeleink részére. További részletekért, információkért keressen bennünket telefonon, vagy e-mailben.
Ügyfeleinknek segítünk hasonló reklám kampány megszervezésében, lebonyolításában heti jelentések készítésével biztosítva a kampány követését.

2010. június 9.

Lezárult a cég átalakulási folyamata

A cégbírósági végzés kézhezvételével hivatalosan is lezárult a cég átalakulási folyamata. A társasági forma immáron KFT.
Továbbra is a megszokott elérhetőségi lehetőségeken, magas színvonalú szolgáltatásainkkal állunk meglévő és jövőbeli partnereink rendelkezésére.

2010. január 18.

Rendszer felügyelet akár fél áron!

Azon szerződött partnereink részére akik új partnereket hoznak, cégünk kedvezményt biztosít a szolgáltatás havi díjából. A kedvezmény mértéke elérheti akár az 50%-ot is.
A részletek az Akciók lapon találhatók.

2010. január 18.

Jogtisztaság olcsón!

Termékdíj mentes Ubuntu/Kubuntu Linux operációs rendszer és az arra épülő irodai, grafikai és más programcsomagok használatával jelentős összegeket spórolhat meg.
További információk az Akciók lapon.

2010. január 15.

Megújultunk

Megújult web-oldallal állunk meglévő és új ügyfeleink rendelkezésére.